MindFul Kompas

Als professioneel gecertificeerde MindFulness trainer heb ik honderden deelnemers per jaar in mijn bedrijf. Allen gaan aan de slag met hun eigen hulpvraag en MindFulness. Helaas zag ik ook dat ondanks dat ik nascholingen, opfris-terugkomavonden en vervolgtrainingen aanbiedt er toch mensen zijn die een “stok” achter de deur nodig hebben.

Dit was de reden om een MindFul Kompas uit te brengen, eigenlijk is het een MindFulness dagboek met inspirerende teksten en doe opdrachtjes. Een MindFulness boekje om je te begeleiden, je richting te geven in je dagelijkse hectische leven vol met agendapunten, prikkels en wat niet meer.

Dit MindFul Kompas is daarom ook geen agenda of een planner, nee het is een kompas met MindFulness inzichten, opdrachtjes, reflecties om jou richting te geven in het leven, van JOUW leven. Het is jouw MindFulness dagboek!

Top 4 stress veroorzaakte ziekten

in Nederland

1 op de 6

mensen hebben
een Burn-out

74 % van

ziekmeldingen
betreft stress

Ruim 80.000

euro kost
burn-out herstel

30 dagen

werkstress
gerelateerde
verzuim

MindFul leven

De kracht van het NU

Kun jij nu MindFul leven? Hoe werkt dat, het is namelijk geen knopje wat je omzet of een pil die je slikt. Dit is vaak de eerste vraag in mijn trainingen, hoe werkt het.

Mijn antwoord is simpel, net zoals bij elke training werkt MindFul leven alleen wanneer je dagelijks of zo vaak mogelijk traint.

Het gaat er niet om om je beter te voelen maar om beter te voelen.

Voelen, het leggen van verbindingen, aanrakingen, knuffelen en al die dingen die vroeger zo gewoon waren en nu ver zijn te zoeken in de meeste huishoudens. Men zit achter de PC, TV of de hele dag aan de smartphone gekluisterd, maar wanneer is er weer tijd voor een ander, en voor jou zonder deze afleiding?

Met dit MindFul Kompas probeer ik je in het NU te brengen door juist de afleiding stop te zetten. Dit boek mag je erbij pakken en de tijd voor jezelf nemen om te ontdekken wat je ervaringen zijn op dit moment.

Ervaar het Nu op jouw moment

MindFul Kompas Dagboek

Dit MindFul Kompas is geen;

  • dagboek
  • planner
  • agenda
  • to do lijstje
  • goed en fout boekje

Nee het is een Kompas wat je richting geeft in leven in het NU, dat is het moment waar we in zijn, we zitten niet in gisteren en ook niet in morgen, we leven nu. Geniet van dit leuke en mooi vormgegeven MindFulKompas.

Er zijn twee dagen waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere is morgen.

Ga naar de winkel

Wil jij meer balans in je leven?

Probeer je ook alle ballen hoog te houden en lukt dit niet altijd? Is het nodig of kan het ook anders?

Wil jij gezonder leven?

Stress is een grote boosdoener om niet gezond te leven. Probeer stress te verminderen en je leven gaat er gezonder uitzien.

Geniet jij nog van de dagelijkse dingen?

Leef jij ook in de waan van de dag, geniet je niet meer wat je hebt maar zie je alleen wat je niet hebt? Leven in het Nu geeft een oplossing.

De waardering van mindfulkompas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 122 reviews.