Heb je vragen voor ons?

Kijk even op deze pagina en misschien zie je de antwoorden al. Mocht je niet verder geholpen zijn dan kun je even een berichtje sturen.

Heb je vragen voor ons?

MindFul Kompas is leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven. Wij leveren dit mooie boek in een gesloten doos. Er is geen verkoopprijs zichtbaar en je kunt het op deze manier zo cadeau aanbieden.

Op dit moment is dat nog niet mogelijk, volg ons op sociale media en wanneer het wel mogelijk is dan vermelden we het daar. Met PostNL gaat het verzenden erg makkelijk omdat wij een doosje gebruiken die door de brievenbus past, je hoeft dus niet thuis te zijn of te blijven.

Ach wat vervelend dat dit jou moest overkomen. Laat het ons weten en we zorgen voor een passende oplossing.

Leuk dat je ook bezig bent met MindFulness. Natuurlijk vinden wij het leuk wanneer je dit MindFul Kompas aan gaat bieden aan je eigen klanten. Neem even contact op met ons en we bespreken graag wat er mogelijk is. Mail even naar edwin@mindfulkompas.nl

Jazeker, fijn dat je het vraagt. Onze website is voorzien van een beveilingingscertificaat en we maken gebruik van een betrouwbare hosting partij en betaalprovider. Wanneer je naar iDEAL gaat dan is er extra beveiliging omdat zij een officiele betaalprovider zijn.

Het makkelijkste gaat het via de webwinkel. Je kiest iDEAL om via je eigen bank snel en eenvoudig te betalen. Let op wij vragen nooit naar je pincode of andere bankgegevens, niet per telefoon of per email.

Helaas dit gaat niet bij ons. Wij verzenden alleen ons MindFul Kompas wanneer deze betaald en ontvangen is op onze bankrekening.

Wil je graag contact met ons?

De waardering van mindfulkompas.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 139 reviews.